Sayfalar

14 Temmuz 2017 Cuma

Konumuz cuckold dusunceler

Genelde erkeklerde ortaya cikan asiri uyarici etkisi olan bir iliski turu.erkek esini,sevgilisini veya siradan partnerini baska bir erkekle paylasir.bu esnada erkege asil zevk veren duygu esini paylasirken duydugu yogun kiskancliktir.asiri kiskanclik erkegi asiri derecede uyarir ve anlam veremedigi sekilde haz almaya baslar.bu nedenle evli cuckoldlar daha asiri kiskan olacagindan oturu daha fazla zevk alacaklardir.

Erkek hayat arkadasi sevgilisi aski karisi ve hatta cocuklarinin annesini baska bir erkekle sevisirken izlediginde karisinin aldigi zevki gorur ve hic bir pismanlik duymaz.aksine dahada mutlu olacaktir.cunku kocasinin onu mutlu etmek icin bu gibi bir fedakarlikta bulunmasini kadin buyuk armagan olarak kabul eder ve kocasini sonraki asamalarda daha fazla mutlu etmeye calisir.

Evli kadinlarimiz ulkemizin sartlarindan dolayi ne yazik ki bu buyuk zevkten mahrum kalmaktadir.bir cok evli ciftte bu buyuk hayaller var fakat bir cok neden onlarin bunu gerceklestirmesine mani oluyor.cevre baskisi,baskalari ne der,sonrasinda ya rahatsiz ederlerse,evliligimiz kotuye giderse,ya erkek iyi cikmazsa gibi baslica nedenler ne yazikki bu girisimleri erteliyor.

Oysaki bir cok sehirde bu iliskiler az olsada yasanmakta.ciftlerin iliskileri saglam ve bulduklari insanlar duzgun insanlar ise muhtesem ve sorunsuz zevkler yasanmaktadir.

Bir cok cuckold iliski en ucuk seviyelerde bile yasanmakta ulkemizde.cuckold iliskilerden cocugu olan ciftler bile vardir.yada bazi ciftler aralarina aldiklari erkeklerle surekli gorusmeler yapmaktadir.

En cok ve en kolay gerceklestirilen cuckold iliskiler ise tatillerde olmakta.genelde ciftler tatil yorelerine giderler ve orada belkide bir daha asla gormeyecekleri insanlarla gecelik iliskiler yasarlar ve donerler.

Ulkemizde oyle carpik iliskiler vardir ki cuckold iliski bu iliskilere gore en dogrusu ve yerinde olandir.ornegin kadinin cocugu olmuyor ve bu konuda koca kadina baska erkekle yatmasi ve cocuk yapmasi konusunda izin verebiliyor.veya iki erkek kardes birbirlerinden habersiz bir birlerinin esleriyle yatiyor.

Kayinvalidesi veya baldizi ile yatanlar yengesi ile iliskisi olanlar hatta gelini ile iliskisi olanlari hep goruyir yada duyuyoruz.aslinda hic bir iliski karsilikli riza olduktan sonra yanlis veya kotu degildir.cuckold ve swinger iliskiler ise aralarinda haz tozu en yuksek ve gercek anlamda dogru olan iliskilerdir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder